Gastvrij Westfriesland
 
Het gezelligste stukje Noord-Holland

Bed & Breakfast Westerhonk

Heerlijk logeren in een stolpboerderij uit 1862 - op korte afstand van Amsterdam!

U logeert in een smaakvol ingerichte ruime kamer met een eigen zeer complete badkamer. De rustieke en landelijk gelegen boerderij ligt op korte afstand van de historische stadjes Hoorn, Enkhuizen en Medemblik. En binnen 30 autominuten bent u in Amsterdam.
 
In de gastenkamer staat een tweepersoonsbed waar ook twee eenpersoonsbedden van kunnen worden gemaakt. Eventueel kan er een extra slaapplaats worden gecreëerd.  Er is een eettafel met stoelen, en een bankje om lekker op te hangen. Via de gastenkamer komt u in de vernieuwde badkamer. Hier is een ruime douche, een bubbelbad, twee wastafels en een toilet.

In de gastenkamer en badkamer zijn aanwezig:
Een tweepersoonsbed - bankje - eettafel met stoelen - verduisterende gordijnen - kasjes om uw spullen op te bergen -  tv - gratis wifi – waterkoker – Nespresso apparaat met koffiecupjes – koffie en thee kopjes – thee – borden en bestek - magnetron - handdoeken - twee plaids. 

Omdat wij rekening houden met het milieu maken wij geen gebruik van hotelzeepjes en shampoo en vragen wij u om zelf uw toiletartikelen mee te nemen.

Reserveren kan hierReserveren kan hier